“Livada de la şcoală”, într-o nouă etapă

Elevii de la scoala din valea Lupului se vor bucura de o livada plina cu pomi fructiferi. Puietii au fost plantati sambata, in cadrul celei de-a doua actiuni pusa in practica de catre angajatii Companiei Antibiotice, prima avand loc in primavara. De aceasta data, au fost saditi 110 meri si peri pe terenuri situate langa scoli din Valea Lupului si Miroslava.  La plantare au participat copii de toate varstele, de la prescolari la adolescenti, alaturi de parintii lor si autoritatile locale.

“Noi credem in <Puterea faptei care sta in puterea noastră>, acesta fiind și sloganul proiectelor noastre de responsabilitate sociala. Astfel, ne implicam pentru ca acest proiect să aibă continuitate. Apreciem daruirea elevilor beneficiari ai primelor trei livezi plantate, care s-au implicat foarte mult in ingrijirea copacilor”, a spus Mihaela Melinte, consilier Comunicare Compania Antibiotice.

Pentru ca si la Valea Lupului sa existe “livada de la langa scoala”, reprezentantii Primariei s-au implicat foarte mult, astfel incat un teren viran sa fie destelenit si sa poata ajunge o adevata livada.

 Pe un teren arid si salbatic din care s-au scos camioane de pietre si vegetatie si unde am adus pamant propice pentru plantare, am reusit sa amenajam un spatiu pentru livada. Pomii fructiferi sunt o resursa pretioasa atat pentru natura, cat si pentru elevii nostrii, care sunt beneficiarii acestui proiect”, a spus primarul comunei Valea Lupului, Mihailiuc.

Prima etapa a proiectului a avut loc pe 1 aprilie, atunci angajatii companiei Antibiotice au plantat 300 de pomi fructiferi in livezi de langa scolile din localitatile Vorovesti, Proselnici si la Liceul Tehnologic Agricol „Mihail Kogalniceanu” din Miroslava. Campania “Livada de la scoala” va continua cu o noua etapa in primavera 2018.