S-a deschis Blue Eden, singurul aqua park din zona Moldovei

Situat in  comuna Alexandru cel Bun, la doar cativa kilometri de Piatra Neamt, Aqua Park Blue Eden este unul dintre cele mai ample proiecte demarate si finalizate din judetul Neamt.  Realizat in parteneriat public-privat cu o investitie de 2 milioane de euro, complexul cuprinde bazine pentru copii si adulti, topogane, saune, jacuzzi, vestiare, cabine de dus si  un restaurant.
La inaugurare au fost prezente oficialitati din judetul Neamt care au tinut sa felicite conducerea comunei Alexandru cel Bun pentru finalizarea investitiei, considerata una dintre cele mai bune din  zona.
Intre orele 9 si 21 de luni pana duminica este programul Aqua Park Blue Eden, iar preturile sunt intre 36 de lei pentru 3 ore si 70 de lei pentru intreaga zi pentru adulti. Copiii cu varste de pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate, iar cei cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani platesc jumatate din pret.  Iar copii sunt cei mai bucurosi, distractia maxima pentru ei fiind topoganele.
Si adultii sunt multumiti atat de de faptul ca au unde sa isi petreaca timpul liber, cat si pentru ca  au unde sa isi aduca micutii la balaceala.